Kankaantaka nokia

Kankaantaka – Sospro

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan ‘Kankaantaka, Nokia’ karttahakuun.

Myytävät asunnot Kankaantaka, Nokia: 17 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Kankaantaka, Nokia-aluerajauksella löydät aina Oikotieltä. Juuri nyt vapaana 15 myytävää asuntoa – katso kuvat ja tarkemmat tiedot täältä!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 17 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Kankaantaka, Nokia. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Kankaantaka, Nokia kartta | Fonectan karttapalvelu

Kankaantaankatu 61 D, Kankaantaka, Nokia. kerrostalo, 26,5 m²; 1 +kk; Nokia , Kankaantaka , Kankaantaankatu 61 D; 340 €/kk.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan ‘Kankaantaka, Nokia’ karttahakuun.

Myytävät Asunnot Kankaantaka, Nokia: 15 kpl

Myytävät Asunnot Kankaantaka, Nokia: 15 kpl – Oikotie Asunnot

Katso myytävät asunnot Nokia, Kankaantaka ja niiden esittelyajat tästä. Näet uudet kohteet 24h ennen muita!

Myytävät asunnot Kankaantaka, Nokia-aluerajauksella löydät aina Oikotieltä. Juuri nyt vapaana 15 myytävää asuntoa – katso kuvat ja tarkemmat tiedot täältä!

Vuokra-asunnot Kankaantaka: 8 kpl – Vuokraovi.com

37150, Kankaantaka, Nokia. Toteutuneet asuntokaupat ; 2 034 €. Keskineliöhinta vuonna 2022 ; 76 vuorokautta. Keskimääräinen myyntiaika ; 53 kappaletta. Kauppoja …

Myytävät asunnot Nokia Kankaantaka (7) – Kiinteistömaailma

Myytävät asunnot Nokia, Kankaantaka – Kiinteistömaailma

Oma 1191 m2:n kaunis ja tasainen puutarhatontti, jolla on omenapuita, marjapensaita ja kukkaistutuksia. Koulut ja päiväkoti sijaitsevat lähellä ja keskustaan on …

Katso myytävät asunnot Nokia, Kankaantaka ja niiden esittelyajat tästä. Näet uudet kohteet 24h ennen muita!

Asuntojen hinnat Nokia, Kankaantaka – Kiinteistömaailma

Asuntojen hinnat Nokia, 37150, Kankaantaka | Kiinteistömaailma

Sää Kankaantaka, Nokia,Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Kiinnostaako asuntojen hinnat Nokia, 37150, Kankaantaka? Selvitä se nopeasti työkalullamme. Tutustu ja testaa!

Pajakatu 2, Kankaantaka, Nokia (187 m2) – OP Koti

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Kankaantaka, Nokia. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

OP Koti tuntee Nokian Hyvällä ja rauhallisella sijainnilla Nokian keskustan tuntumassa suuri hyvin pidetty koti yhdessä tasossa. Tässä 1970-luvun lopulla rakennetussa ja 1996 laajennetussa talossa on todella avara olohuone, viisi makuuhuonetta, aulatila, takkahuone, pesutilat, 2 wc:tä, lämmin kuisti, keittiö ja keittiön yhteydessä tilava apukeittiö/kodinhoitohuone. Erillisessä autotalli- ja varastorakennuksessa sijaitsevat lämpöeristetyt autotalli ja suuri varasto sekä tekninen tila. Rakennuksen sivulla on myös autokatos. Lämmitysmuotona rakennuksissa on yhdistelmälämmitys ilma-vesilämpöpumpulla ja öljykattilalla. Taloon on tehty laajasti remontteja 2010 ja 2020 luvuilla mm. viemäreiden sukitus, ilma-vesilämpöpumpun asennus, käyttö- ja lämmitysputkien uusiminen, ikkunoiden uusintaa ja vesikaton uusiminen. Oma 1191 m2:n kaunis ja tasainen puutarhatontti, jolla on omenapuita, marjapensaita ja kukkaistutuksia. Koulut ja päiväkoti sijaitsevat lähellä ja keskustaan on matkaa voin noin 1,5 km. Lisätiedot ja esittelyt:Jyri Seljavaara 050 389 6803jyri.seljavaara@op.fi

Sää Kankaantaka, Nokia – Ilmatieteen laitos

Sää Kankaantaka, Nokia – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Kankaantaka, Nokia | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Keywords: kankaantaka nokia